Bild framifrån på Rigimill MG

Ända sedan SAJO-tiden har bearbetningsmaskiner varit hjärtat i MFAB. Kunskapen och traditionen sitter i väggarna brukar vi säga. Sanningen är att vi lär upp varje ny medarbetare och för erfarenheten, kunnandet och traditionen vidare på ett sätt som ständigt utvecklar varje medarbetare och gör MFAB till en unik samarbetspartner för våra kunder..

Med en av våra uppdragsgivare, Modig Machine Tool, har vi samarbetat med i över 35 år där vi bistår med konstruktion, ritningar och beställningsunderlag. 

Ända sedan SAJO-tiden har bearbetningsmaskiner varit hjärtat i MFAB. Kunskapen och traditionen sitter i väggarna brukar vi säga. Sanningen är att vi lär upp varje ny medarbetare och för erfarenheten, kunnandet och traditionen vidare på ett sätt som ständigt utvecklar varje medarbetare och gör MFAB till en unik samarbetspartner för våra kunder.

Med en av våra uppdragsgivare, Modig Machine Tool, har vi samarbetat med i över 35 år där vi bistår med konstruktion, ritningar och beställningsunderlag.

Specialmaskiner

Står du inför ett nytt projekt och behöver en specialanpassad lösning som utformas helt utifrån era önskemål? Ni kanske bestämt er för att investera i en ny maskin men kan inte hitta någon på marknaden som matchar era behov och krav? Då kan en specialmaskin många gånger vara lösningen. Bearbetande processer som till exempel borrning, fräsning, gradning eller stansning integreras ofta i specialmaskiner. Vissa moment kan till och med utföras mer effektivt i en specialbyggd maskin jämfört med en standardmaskin. Tillsammans med kund, samarbetspartners och leverantörer tar vi fram unika lösningar som är anpassade till er verksamhet med målet att ge hållbar och ekonomisk produktion många år framöver.